10. mai 2010

....ja, så er det mandag igjen


Helgen ble tilbrakt på Hønefoss fredag og lørdag. På Nye Casino Pub. Som vanlig trivelig å spille der. Stille aften på fredag, de fleste gjestene satt i baren, muligens fordi de ikke klarte å gå opp de 2 trappetrinnene til dansesalen.(hmmm?) satt for det meste alene inne der, bortsett fra Bjørn Due, som hadde tatt turen inn til sentrum. Han jobber på puben både som musiker og kelner. Bor i det lille røde huset på høyre siden av veien i "Hagan" (der eplehagene ligger, før man kommer inn til Hønefoss) Lørdag var det derimot full fart og høy stemning....Takhøyden er ganske så høy der nemlig,,,, hvis dere skjønner hva jeg mener....
Bodde som vanlig på gamle erverdige Grand Hotell midt i byen. Koselig gammelt hotell, ikke akkurat 5 Stjernes, men seng og dush og internett var det.. som vanlig ble jeg plassert i 3 etasje uten heis. UGH! Ble ikke akkurat mye røyking nei..
Rett på jobb på TeDans på Ivars Kro søndag kl 5. Denne gangen hadde jeg med meg Knut Hagen, og Roger Nicolaysen, et meget hyggelig gjensyn med sistnevnte. Det er flere år siden jeg har spillt med han, han har nå, til og med begynt å spille steelgitar, på hjemmebasis foreløpig, men kjenner jeg han rett så lærer han det fort..Da får han og Knut slåss om hvem som skal spille hva..
Forresten: Helsike for et vær det er i dag!!

Ingen kommentarer:

UT Å REISE?

Glade musikanter

Glade musikanter
Helge & Bjørn Due

Ikke Helge og Bjørn Due

Ikke Helge og Bjørn Due

Jarle på YouTube

Jarle på YouTube
egentlig trodde jeg at jeg tok et bilde, men det var feil innstilling på kameraet, så det ble film isteden---- Oscar for beste produsent. KLIKK PÅ BILDET til og med med LYD!!!!!

Pompel eller Pilt?

Pompel eller Pilt?
advarer mot reparatører, klikk på bildet.

Lasse og Svendsen,,,i heftig diskusjon

Lasse og Svendsen,,,i heftig diskusjon
"....nå skal du høre her Lasse"